Fabrikant van elektrische in hoogte verstelbare bureaus ...

Veiligheid


Als u een Conset zit/sta tafel aanschaft kunt u er zeker van zijn dat elk detail betreffende veiligheid is overwogen.

 

CE-markering:  

Op de eerste plaats zijn alle ConSet zit/sta tafels, in samenwerking met het TÜV (Technischer Überwachungsverein), voorzien van een                              CE-markering . Deze CE-marketing is verplicht bij de verkoop van zit/sta tafels. Het geeft u als gebruiker de zekerheid dat de fabrikant 

rekening heeft gehouden met alle primaire aspecten betreffende risico en veiligheid.

 

 

Zo zijn bijvoorbeeld alle ConSet tafels voor thuisgebruik, op kinderdagverblijven of scholen o.a. voorzien van een 2-knops veiligheids- bedieningspaneel. Op deze manier kunnen kinderen de tafel niet per ongeluk bedienen. De CE-markering is gemakkelijk te herkennen door onderstaand logo:  

 

                

    

 

ConSet volgt alle nieuwe wetten en regels betreffende veiligheid, zowel in Denmarken als daarbuiten. We trachten deze regelgeving te volgen in onze tafels, ongeacht het land waar ze verkocht worden. Op deze manier garanderen we een algemeen hoger niveau binnen alle markten, aangezien de eisen van alle landen samenkomen in één product.

 

Andere goedkeuringen:

Naast de CE-markering zijn er een aantal standaards en normeringen betreffende kantoormeubilair, meubliair in het algemeen, bureaus, computertafels etc., welke we proberen toe te passen tijdens de produktontwikkeling. Lees meer: Normeringen/Tests.





ConSet Homepage Nederland



loader



ConSet Benelux B.V. | De Stuwdam 51 | 3815 KM Amersfoort | Nederland +31 (0)33 277 92 60 info@conset.nl